• Agrícola Bràfim
  • Agrícola Bràfim
  • Agrícola Bràfim
  • Agrícola Bràfim
  • Agrícola Bràfim
  • Agrícola Bràfim

Una mica d'històriaL'any 1930, es va fundar el Sindicat Agrícola de Bràfim; l'objectiu d'aquesta associació era la defensa de la producció dels pagesos, millora del procés de producció agrària i comercialitzar els productes agraris dels seus associats.

Posteriorment, l'any 1985, per la Llei 4/1983 de Cooperatives de Catalunya; passa a anomenar-se Cooperativa Agrícola de Bràfim i Caixa Rural de Bràfim, Societat Cooperativa de Responsabilitat Limitada. I actualment, està constituïda com l'Agrícola i Caixa Agrària i Secció de Crèdit de Bràfim.

L'entitat consta de quatre seccions, la secció vinícola, la secció de fruits secs, la secció de l’Almàssera, i la secció de Crèdit destinada a exercir la funció d'entitat financera per als socis.

L'activitat de l'empresa , és l'elaboració de vins de qualitat; i és en l'any 1998, quan es comença una nova fase en què el vi elaborat, s'embotella per a la seva posterior comercialització en el mercat.

El nostre esforç en el procés productiu, ha anat cap a la millora tècnica i l'òptim aprofitament dels nostres recursos, per tal d'obtenir un vi de la millor qualitat.

La cooperativa elabora exclusivament el raïm de les vinyes dels nostres socis, procedents dels termes de Bràfim, Vilabella, Nulles, Puigpelat, Alió i Montferri , pertanyents als 160 socis , que formen actualment la secció vinícola de la Cooperativa.

Aquestes vinyes pertanyen a la DO Tarragona, DO Catalunya i DO Cava.

Anualment la cooperativa elabora 15000 ampolles amb la marca Puig Rodó.Agrícola de Bràfim

Agrícola Bràfim    Accés a la nostra Banca Online Entrar

Productes destacats

Agrícola de Bràfim

Espic

Vi blanc elaborat a partir de Macabeu i Moscat

+ detalls
Agrícola de Bràfim

Òndima Vi d'Agulla

Vi d'agulla per fermentació natural, rosat ull de llebre 12% vol.

+ detalls
Agrícola de Bràfim

Puig Rodó Negre Jove

Vi negre jove eleborat amb raïm de varietat ull de llebre i merlot

+ detalls
Agrícola de Bràfim